A Sant Boi es generen més de 26.000 llocs de treball

A 31 de desembre del 2017 a Sant Boi hi treballen 22.000 persones assalariades i més de 4.000 autònoms. En relació a un any abans el nombre d’assalariats ha augmentat un 5%, mentre que el nombre d’autònoms s’ha reduit un 1,5%. El nombre de comptes de cotització, que equival a grosso modo al nombre d’empreses i establiments, supera els 2.000 i registra un augment del 3,4%.

El nombre d’assalariats ocupats a Sant Boi va créixer un 5% durant el 2017. Tots els sectors, tant l’agricultura com la indústria, la construcció i els serveis van veure incrementat el nombre d’assalariats, especialment la construcció, amb un increment de gairebé el 9%.

Del total d’assalariats amb el lloc de treball ubicat a Sant Boi, el 77,% s’ocupa al sector serveis, per un 16,2% a la indústria i un 6,2% a la construcció. Els llocs de treball associats a l’agricultura suposen un testimonial 0,1% del total.

El comerç, tant a l’engròs com al detall, les activitats sanitàries i de serveis socials i la indústria manufacturera són les tres activitats que ocupen més persones a Sant Boi. En total s’hi ocupen més de 12.600 persones, que representen aproximadament el 57% del total d’ocupats al nostre municipi. Totes tres activitats van registrar un increment de persones ocupades durant el 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*