La contractació augmenta a l’octubre en relació al setembre i a un any abans

La contractació registrada per les empreses i establiments ubicats a Sant Boi va augmentar un 30,1% en relació a l’octubre de l’any passat, i un 33,4% en relació al setembre. El nombre de contractes indefinits va incrementar-se de manera important, encara que la temporalitat segueix sent la nota dominant i suposa un 85% del total de contractes registrats.

La temporalitat afecta tots els treballadors, però de manera especial dones i joves. Aquest darrer mes dos de cada 10 contractes signats per homes eren de tipus indefinit, però entre dones i menors de 30 anys aquesta xifra es redueix a només un de cada 10. En altres paraules, la taxa de temporalitat per als homes és del 80%, per a dones i joves, del 90%.

En termes interanuals, la contractació registrada a Sant Boi va incrementar-se un 30,1%, amb augments tant entre homes com dones, així com entre els joves menors de 30 anys. També s’ha incrementat de manera significativa a tots els sectors, excepte a l’agricultura.

Durant el mes d’octubre es van signar a Sant Boi un total de 3.472 contractes, un 33,4% més que al setembre, o el que és el mateix en xifres absolutes, 870 contractes més. L’increment de la contractació ha estat especialment alt entre els homes, amb un augment del 49%, i tot i que entre les dones i els joves també hi ha un importat increment, no és de la mateixa magnitud.

Una resposta a «La contractació augmenta a l’octubre en relació al setembre i a un any abans»

  1. Looking for the best app to watch free movies on your Android phone? Then your should check Showbox APK. This is the most famous app today that has a big library of tv shows and films. This app is also available for pc users. But your need to download it first to enjoy free films [url=http://showbox-all.com]Download Showbox for PC[/url]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*