El nombre de contractes al maig és el doble que el registrat fa un any, quan ens trobavem en ple estat d’alarma

Durant el mes de maig les empreses i establiments ubicats a Sant Boi van registrat un total de 2.527 contractes, el doble dels registrats un any abans. Aquestes xifres s’expliquen per l’estat d’alarma vigent al maig del 2020 i l’alentiment de l’activitat econòmica degut a la pandèmia.

 En relació al mes d’abril, el nombre total de contractes s’ha reduit d’un 6,7%, encara que el nombre de conctractes indefinits augmenta gairebé un 25%. Malgrat tot, el 91,25% del total de contractes signats són temporals, i el 48,8%, de menys d’un mes de durada.

La diferència entre el nombre de contractes signats el maig del 2020 i els signats el maig del 2021 és de 1.266, un increment interanual del 100%, o el que és el mateix, es dobla el nombre de contractes.

 Aquest increment, com ja s’ha comentat, obeeix al fet que al maig del 2020 l’activitat econòmica era alentida per la situació d’estat d’alarma com a conseqüència de la crisi sanitària. Amb l’excepció de la construcció, tots els sectors més que doblen la contractació registrada fa un any.