La contractació registrada al maig es redueix un 8,4% interanual

En relació al mes de maig del 2017, les empreses i establiments ubicats a Sant Boi van registrar un 8,4% menys de contractacions. Es va reduir el nombre tant de contractes indefinits com de temporals.

En canvi, la contractació va augmentar un 11% en relació al mes d’abril. Del total de contractes registrats durant el maig, gairebé el 90% eren de tipus temporal, i el 46% del total eren de menys d’un mes de durada. El nombre de contractes indefinits tan sols representa el 10% del total.

Durant el mes de maig a Sant Boi s’hi han registrat 2.782 contractes, 492 menys que al mateix mes del 2017. La reducció ha estat del 15%, i afecta tots els col·lectius. Aquesta baixada de la contractació cal imputar-la en exclusiva al sector serveis.

 Les contractacions al sector serveis, que és el que més població ocupa, s’han reduit de 514 en relació al maig del 2017, un descens del 20% interanual. Això ha fet que els lleus increments a la contractació a la indústria i la construcció no puguin compensar el descens del nombre de contractes signats al sector serveis.

Deixa un comentari