La taxa d’atur es redueix al març i se situa en el 13,4% de la població activa

Durant el març la taxa d’atur va situar-se en el 13,4%, tres dècimes menys que al mes anterior i 2,3 punts per sota de la que es registrava el març del 2016. La reducció de la taxa d’atur va ser igual per a homes i dones durant aquest darrer mes, però el diferencial entre homes i dones és molt alt, de 5,6 punts.

A Sant Boi hi ha un total de 5.410 persones en situació d’atur registrat, 929 menys que les que hi havia fa un any. D’aquestes, 481 homes i 448 dones. En termes percentuals la reducció interanual del nombre d’aturats és del 14,7%.

L’atur registrat també s’ha reduit durant els darrers dotze mesos entre els joves menors de 30 anys, concretament de 151 persones (un descens del 16%), i també entre els treballadors estrangers, entre els que hi ha 173 aturats menys que fa un any (en termes percentuals això suposa un descens del 17,2%).

Per grans sectors productius, en termes absoluts la reducció més gran es registra als serveis, amb un descens de 536 aturats en un any, encara que en termes relatius tant l’agricultura com la construcció i la indústria registren descensos de l’atur superiors al registrat al sector serveis.

Obriu els documents relacionats que trobareu a la part dreta per a ampliar informació.

Deixa un comentari