L’atur augmenta lleugerament durant l’octubre

A la finalització del mes d’octubre la taxa d’atur registrat a Sant Boi és de l’11,6%, una dècima per sobre del que es registrava al setembre. En relació a un any abans, la taxa d’atur és quatre dècimes inferior a la llavors registrada.

 A l’octubre la taxa d’atur ha augmentat entre les dones d’una dècima, i entre els homes es manté estable, de manera que augmenta el diferencial entre les taxes d’atur masculina i femenina, que es situa en 6,1 punts, això és, la taxa d’atur entre les dones és més de sis punts superior a la que es registra entre els homes.

A Sant Boi hi ha un total de 4.703 persones en situació d’atur registrat, 186 menys que les que hi havia fa un any, quan la xifra total era de 4.889 persones. L’atur registrat s’ha reduit tant entre homes com dones, però amb diferents intensitats: l’atur s’ha reduit un 5,6% entre els homes, però només un 2,5% entre les dones. Com a dada més negativa, l’increment del 14,3% de l’atur registrat entre els joves menors de 30 anys.

 Per sectors productius, l’atur s’ha reduit a tots ells; en termes absoluts la major baixada la trobem al sector serveis, amb 123 aturats menys que fa un any, però en termes relatius el sector que més ha reduit el seu atur és la construcció, amb un descens interanual del 13,4%.

Deixa un comentari